Tuesday, March 17, 2009

he does grip my soul.




Aku tak sempat tonton version live malam minggu hari tu, so bila ada ulangan satu siri pun aku tak lepas bukan apa, nak dengar dan lihat betul-betul mana yang ada potensi besar dan disaat semua orang go for Hafiz on the first concert. Ni pilihan aku, budak ni ada suara, ada style dan dia sangat selesa atas stage. Cuba dengar version mp3 yang boleh di download dimana-mana sekarang. Sorry hafiz u doesn't grip my soul that night!

p/s: akim buat aku teringat masa aku minat Kaer AF 2, dua-dua pun aku kagum.

3 comments: