Saturday, November 27, 2010

Shout Award 2010

yay for Yuna!

Aku agak berkira-kira jugak untuk ke stadium last week, bukan apa lama sangat tak dapat duduk rehat di rumah plus majlis anugerah dekat Malaysia ni faham-fahamlah tahap keseronokkannya macam mana. But hati ni separuh rasa suruh pergi dengan ada daya sket ok aku ada kat sana. Syabas untuk team Shout Award sebab aku dah lama tak rasa enjoy nonton awrd show dekat Malaysia ni. To all the winner congrats it was amazing tengok budak-budak muda concur industri, freshing up the ambient, bagus tu.

there you go, future Mrs. Noh

To Yuna congrats menang dan aku suka. You are amazing. Tak tahulah tapi aku rasa industri dah cukup sedia untuk darling baru industri hiburan setelah legasi Siti Nurhaliza aku rasa Yuna orang paling tepat untuk jadi the next 10 years biggest thing to industry. Bagi aku Yuna penuh original, tersendiri dan kreatif. Dan atas faktor itu jugalah 15 tahun dulu kita semua terima Siti.

biutiful soul, Najwa!

Ok, pasal performance. First class, tak ada yang mengecewakan. Oh lupa, aku makin tak faham dengan Atilia. Apa yang dibuat atas stage dengan gen indie tu pun aku tak faham, makin hari makin pelik jadinya. Come on Atilia wake up open your eyes and your mind. Realize where u should be. That is totally not your stage! OMG!!. Kemunculan s***** Atilia atas stage tu buat aku rasa Najwa is much way better than her, This Najwa girl has a great future ahead in pur industry (so far) itu pun kalau dia tak gilakan ruang yang terlampau.

Overall again aku amat enjoy. Dengan apa pun lah battle Wakaka & Giler batthe,, Lawak pecah stadium Zizan dan Johan, Arabyrd muncul frst time dalam tv. Oh sempurna sesempurna kemenangan Yuna malam tersebut!

1 comment:

  1. part paling best bila zizan accept award bagi pihak scha! hahaha.

    ReplyDelete