Thursday, October 6, 2011

Put him on a limelight!!



Satu pagi hari, jarang betul aku bukak xfm tiba-tiba keluar lagu ni. This is amazing! Siapa dia ni? Put him on a limelight!!

7 comments:

  1. Bestnyer lagu dia! Absolutely one talent that should be put out there. Lyric mcm terkena sipi2 lak kat diri ni... hehe..
    Nway, hafizanmohd, thank you for ur comment. Very terharu... huhu :)

    ReplyDelete
  2. macam Bruno Mars + Jason Mraz + Maroon 5.

    ReplyDelete
  3. dia ni amir yg digugurkan dr AF tu la.

    ReplyDelete
  4. yupp dia ni Amir af, the latest and the last AF punya season, AF9 kot? Tapi macam biasalah, AF production bagi lagu hampehs kat dia, so terselindung bakat blues yang dia ada. Even Hattan pun suka tone blues yang dia ada, tapi pilihan lagi AF entah pape.

    ReplyDelete